FINNSDOTTIR damaskduk North Atlantic

I lager
Från
SEK 2 050,00

Design: Thora Finnsdóttir

Den gröna FINNSDÓTTIR julduken i moderna linjer med stjärnan som stämningsskapande designelement. Duken har en fläckavvisande yta som är välkommen vid julens måltider, och är i sin essens så elegant att den snabbt blir ovärderlig på julbordet under jularna som komma skall.

Den klassiska duken lanseras i ett begränsat antal i färgen North Atlantic. Den underbara färgen med referenser till eukalyptus, granbarr och annat grönt under jultiden gör tillsammans med de fina stjärnorna FINNSDOTTIR julduken till ett raffinerat inslag i dukningen. Stilfull och elegant för julens stunder vid bordet med sin gröna nyans som är vacker tillsammans med julens färgskala, från traditionella julfärger till en modern och nedtonad nordisk jul.

Bakom designen står den dansk-isländska keramikern Thora Finnsdottir. Hennes keramiska universum och unika formgivning har blivit transformerat till vävningar i nära samarbete med Georg Jensen Damask. Duken har ett levande och lekande nätmönster, som blåser nytt liv i det universella stjärnmotivet som hör julen till.

Dessutom finns designen även som diskhandduk.