PIEMONTE // BAROLO damaskduk

I lager
SEK 1 810,00

En damastduk är en perfekt gåva till varje vinälskare. Med de detaljerade kartorna kan du gå på upptäcktsfärd i några av världens mest berömda vinregioner. Du kan använda de dekorativa kartorna för att lära dig mer om dina favoritviner och favoritregioner – vilket ger mängder av samtalsämnen för vinkännare, under vinprovningar och middagar. Du hittar enkelt just det slott eller den mark som vinet kommer ifrån och därmed får du också veta mer om regionen och uppbyggnaden.

Den här duken är perfekt för vinälskaren vars favoritviner är de kungliga vinerna från Barolo, Piemonte i Italien. Om namn som Ornato, Bricco Rocce och Cerequio får hjärtat att slå lite snabbare är detta duken för dig. Kartan är noggrant ritad av den erkände kartritaren Alessandro Masnaghetti, och visar alla de områden som är DOCG-klassade som Barolo-land. Färgerna på kartan visar vilka områden som klassificeras som enskilda områden och var deras gränser går. Du ser även vilka städer de tillhör, vilket också beskrivs i teckenförklaringen på duken.

Kartan är designad och tryckt för att passa på mitten av bordet så att hela kartan är synlig. Vindukarna har utvecklats i samarbete med Marie von Ahm, som är vinexpert och rådgivare åt ett stort antal utländska vinmärken. Duken är av jacquardväv i egyptisk bomull och därefter digitaltryckt samt ytbehandlad så den avvisar smuts och vätskor.

Stl. 140 x 280 cm