PLAIN damastduk Deep Blue

I lager
Från
SEK 2 190,00

En klassisk satinvävd linneduk i yppersta kvalitet och vacker, djupblå färg. Materialet och den karakteristiska breda kanten gör duken rustik och raffinerad på samma gång och PLAIN fulländar dukningen både ute och inne.

Den vackra mörkblå färgen ger duken ett färgmättat uttryck som är lika praktiskt som det är stilfullt. Som material är linne mjukt och tungt men mest av allt har det en lyxig känsla. En av fördelarna med PLAIN är att duken alltid ser elegant ut, även om den inte är nystruken. Det gör det enkelt att variera och experimentera till exempel genom att duka med PLAIN linneservetter, med broderad logotyp, knutna i en lös knut eller prydda med grönt för en sinnlig och informell stämning. Linneservetterna finns i samma blå färg för ett enhetligt uttryck och andra vackra färgtoner för variation.  

Linneduken designades av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värderingar som har följt Georg Jensen Damask genom århundraden. Tidigare vävde vi allt i linne och duken är en hyllning till svunna tiders starka traditioner både genom val av material och den vackra broderade logotypen.

Linneduken kan inte beställas på mål