Handdukar med namn

I lager
Str. 75 x 150 cm
SEK 550,00

Design Bent Georg Jensen Damask

Den lyxiga, kraftiga badhandduken av 100 % egyptisk bomullsfrotté av högsta kvalitet skapar en touch av mjuk lyx i badrummet. SQUARE utmärker sig med sin grafiska design och enastående torkförmåga som är helt essentiell för en känsla av välbefinnande och njutning i vardagen. Som en särskild detalj fås designhandduken i en personlig utgåva med namn efter eget val. Från personnamn till namnet på din båt, ditt sommarhus eller verksamhet.

Designen skapades 1970 av vävaren och textilingenjören Bent Georg Jensen som under många år förutom att vara frontfigur för Georg Jensen Damask var en drivande kraft i designutvecklingen. Den enkla designen med den karakteristiska kanten utstrålar en tidlös elegans, som harmonierar väl med den moderna livsstilen.  

Den härliga skiffergrå handduken är av damaskfrotté av mjukaste slag och blir bara bättre ju mer den används. Fås också i en variant utan namn.

Handdukar med namn
Ange namnet i fältet med max 14 tecken inkl. eventuella mellanrum. Namnet vävs med versaler. Beställs flera handdukar med olika namn, åtskiljs dessa med komma.

Nästa leverans kommer att ske mars 2020. Beställning ska göras senast den 31. oktober 2019. Observera att handdukarna vävs i begränsat antal och vi kan därför tvingas stänga för beställning innan detta datum. Beloppet dras från kortet vid beställning.