STILL LIFE damastduk Dusty Lavender

I lager
Från
SEK 1 640,00

En enkel och elegant ljuslila damastduk med känsla för detaljer. Duken pryder bordet med en dekorativ, stram komponerad estetik för att ge plats för och hylla livet runt det väldukade bordet.

Den dämpade lila färgen bjuder på franska förnimmelser med sin milda färgtouch som påminner om lavendelfält och eviga sommardagar. Den grå undertonen garanterar ett klassiskt uttryck som tillsammans med designen gör duken till ett tidlöst element i dukningen, som det är möjligt att klä upp eller ner allt efter önskad stämning.

Bakom designen står Cecilie Manz som har gjort ett stort avtryck i dansk designtradition. Med STILL LIFE designen har hon med referens till målarkonstens stilleben skapat ett strikt geometriskt mönster med rum av horisontella och vertikala linjer som upprepar sig. Som en extraordinär detalj går dukens mönsterrapport över flera meter. Resultatet är en unik signatur och en duk som på samma gång är klassisk och modern. Tygservetter fulländar dukningen.

STILL LIFE designen finns även som bordslöpare och bordstabletter. Kollektionen bjuder dessutom på RAIN diskhanddukar designade av Cecilie Manz.