STILL LIFE damastduk Grey Blue

I lager
Från
SEK 1 640,00

En enkel och elegant damastduk med känsla för detaljer och vacker gråblå färgton. Duken pryder bordet med en dekorativ, stram komponerad estetik för att ge plats för och hylla livet runt det väldukade bordet.

Med sin eleganta gråblå färg för STILL LIFE duken tankarna till världsrummets och världshavens oändlighet. Färgen har en inneboende lätthet och skapar ett harmoniskt uttryck som tillsammans med designen gör duken till ett tidlöst element i dukningen, som kan utgöra grunden för så väl en diskret dukning som en mer lekfull dekoration med olika vilda gräs och trädgårdens blommor.

Bakom designen står Cecilie Manz som har gjort ett stort avtryck i dansk designtradition. Med STILL LIFE designen har hon med referens till målarkonstens stilleben skapat ett strikt geometriskt mönster med rum av horisontella och vertikala linjer som upprepar sig. Som en extraordinär detalj går dukens mönsterrapport över flera meter. Resultatet är en unik signatur och en duk som på samma gång är klassisk och modern. Tygservetter fulländar uttrycket.

STILL LIFE designen finns även som bordslöpare och bordstabletter. Kollektionen bjuder dessutom på RAIN diskhanddukar designade av Cecilie Manz.