STILL LIFE damastduk White

I lager
Från
SEK 1 640,00

En enkel och elegant vit damastduk med känsla för detaljer. Duken pryder bordet med en dekorativ, stram komponerad estetik för att ge plats för och hylla livet runt det väldukade bordet.

Med sin inneboende elegans och vackra design är den vita STILL LIFE duken ett tidlöst element i dukningen. En äkta klassiker för livets högtider och alla stunder däremellan. I vitt betonas dukens och själva designens karaktär som en stilren tablå som kan fyllas allt efter önskad stämning och stil. Från den enkla, minimalistiska dukningen till fransk bistro eller festlig födelsedag.

Bakom designen står Cecilie Manz som har gjort ett stort avtryck i dansk designtradition. Med STILL LIFE designen har hon med referens till målarkonstens stilleben skapat ett strikt geometriskt mönster med rum av horisontella och vertikala linjer som upprepar sig. Som en extraordinär detalj går dukens mönsterrapport över flera meter. Resultatet är en unik signatur och en duk som på samma gång är klassisk och modern. Tygservetter i vitt eller en vacker kontrastfärg fulländar uttrycket.

STILL LIFE designen finns även som bordslöpare och bordstabletter. Kollektionen bjuder dessutom på RAIN diskhanddukar designade av Cecilie Manz.